Neem nú de stap naar een gezonde onderneming

Wil jij die zelfstandige ondernemer zijn die de touwtjes in handen heeft?

Je ziet de wereld om je heen veranderen. Je weet wel dat jij ook moet veranderen. Hoe dat moet en waar je de tijd vandaan haalt om te veranderen is alleen nog niet duidelijk voor je.

Stel je eens voor hoe het voor jou zou zijn om

  • meer klanten te helpen
  • een financieel gezonde onderneming te hebben
  • voldoende tijd te hebben voor de dingen waar jij energie van krijgt
  • zonder dat het koste gaat van de kwaliteit van je werk en van de balans tussen thuis en je onderneming

Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dit is allemaal haalbaar!

Door anders te gaan kijken naar je onderneming en je klanten.

De diverse programma’s die ik aanbied nemen je stap voor stap mee in dit proces. Een programma van 6 maanden om jezelf voldoende tijd te geven om dit goed aan te pakken, maar ook een programma van 1 dag als je al iets verder bent.

Lees hieronder welke mogelijkheden er zijn en voel je vrij om een gesprek met mij te plannen om de specifieke mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken.

Inspiratie gesprek

Je wilt verder met je onderneming. Je bent op zoek naar de juiste persoon om je hier bij te helpen. Ga niet over 1 nacht ijs, maar vraag een GRATIS inspiratiegesprek met mij aan. Telefonisch bespreken we in 30-45 minuten waar jij tegenaan loopt, wat je zou willen veranderen en wat jouw 1e stap kan zijn om die verandering in te zetten. Kan ik iets voor je betekenen? Dat beslis jij zelf na het inspiratiegesprek. Je zit nergens aan vast. Je enige investering is tijd.

Heb je interesse? Stuur mij een e-mail alonda@ikwilgezondondernemen.nl

Ik stuur je vervolgens een korte vragenlijst ter voorbereiding van onze telefonische afspraak en een aantal opties voor tijdstippen waarop dit gesprek plaats kan vinden.


VIP dag

Bepaal je doelgroep & aanbod

Een VIP dag is een hele speciale dag helemaal gericht op jou en op jouw volgende stap met je onderneming. In een inspirerende omgeving nodig ik je uit om out of the box te denken en je comfort zone te vergroten.

De omgeving waarin we die dag doorbrengen zal zeker bijdragen aan het doorbreken van bestaande denkpatronen. Anders kijken en anders doen. Met als resultaat dat jij precies weet wat jouw ideale cliënt nodig heeft en een opzet van een uiterst aantrekkelijk programma afgestemd op jou en je ideale klant.

Lees hier meer over de VIP dag


6 maanden programma

Het geheim van Gezond Ondernemen

“Het geheim van Gezond Ondernemen” is een 6 maanden programma speciaal voor ambitieuze ondernemers die een weloverwogen stappen willen zetten naar hun onderneming van de toekomst.

Eigenlijk is dit geen geheim, want iedereen kan Gezond Ondernemen, maar je gaat dingen leren die je collega’s (nog) niet weten.

Je leert alle geheimen over jezelf, je passies en je ambities, om vervolgens de geheimen van je klanten bloot te leggen. Op weg naar jouw specifieke dienst die is afgestemd op jou en je klant, dat maakt het geheel uniek.

Maar daar blijft het niet bij, we gaan werken aan jouw zichtbaarheid en aan de manier waarop je meer klanten kan bereiken en helpen. Hiervoor krijg je een berg aan praktische tools om jouw praktijk van de toekomst ook daadwerkelijk vorm te geven.

Lees hier meer over het 6 maanden programma: “Het geheim van Gezond Ondernemen”.