Neem nú de stap naar een gezonde(re) praktijk

Wil jij die gezondheids-ondernemer zijn die de touwtjes in handen heeft?

Je ziet de wereld om je heen veranderen. Je weet wel dat jij ook moet veranderen. Hoe dat moet en waar je de tijd vandaan haalt om te veranderen is alleen nog niet duidelijk voor je. En hoe zorg je er voor dat het je niet te veel energie kost?

Stel je eens voor hoe het voor jou zou zijn om

  • meer klanten te helpen
  • activiteiten waar je geen energie van krijgt grotendeels uit te besteden
  • een financieel gezonde praktijk te hebben
  • voldoende tijd te hebben voor de dingen waar jij energie van krijgt
  • zonder dat het koste gaat van de kwaliteit van je werk en van de balans tussen thuis en je praktijk

Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dit is allemaal haalbaar!

Door anders te gaan kijken naar je praktijk en je klanten.

Ik neem je stap voor stap mee in dit proces aan de hand van de schijf van 5 voor gezond ondernemen. We focussen daarbij helemaal op jouw uitdagingen in je praktijk.

Lees hieronder welke mogelijkheden er zijn en voel je vrij om een gesprek met mij te plannen om de specifieke mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken.

Gezondheidscheck

Je wilt verder met je praktijk. Je bent op zoek naar de juiste persoon om je hier bij te helpen. Ga niet over 1 nacht ijs, maar vraag een GRATIS gezondheidscheck met mij aan. Telefonisch bespreken we in ca. 30 minuten waar jij tegenaan loopt, wat je zou willen veranderen en wat jouw 1e stap kan zijn om die verandering in te zetten. Kan ik iets voor je betekenen? Dat beslis jij zelf na deze gezondheidscheck. Je zit nergens aan vast. Je enige investering is tijd.

Heb je interesse? Stuur mij een e-mail alonda@ikwilgezondondernemen.nl

Ik stuur je vervolgens een korte vragenlijst ter voorbereiding van onze telefonische afspraak en een aantal opties voor tijdstippen waarop dit gesprek plaats kan vinden.


FOP-dag

Bepaal je doelgroep & aanbod

Een FOP dag is een hele speciale dag helemaal gericht op jou en op jouw volgende stap met je praktijk. In een inspirerende omgeving nodig ik je uit om out of the box te denken en je comfort zone te uit te breiden.

De omgeving waarin we die dag doorbrengen zal zeker bijdragen aan het doorbreken van bestaande denkpatronen. Anders kijken en anders doen. Met als resultaat dat jij precies weet welke vervolgstappen jij moet nemen om verder te kunnen groeien met je praktijk.

Lees hier meer over de FOP dag