Posted by on 13 maart 2017

6 tips voor een goede selfie

1. Neem de tijd
Voor het maken van een selfie neem je de tijd. Een mooi shot lukt zelden in een keer. Neem de eerste minuten dezelfde houding aan, maar varieer daarna ook met je pose voordat je de foto via Instagram bewerkt. Je hebt al tijd geïnvesteerd in je blik, dus waarom zou je geen tijd besteden aan het bereiken van de perfecte pose?

Gezicht kantelen
Lange nek, kaak naar voren, tong tegen het gehemelte en draai je hoofd iets scheef naar de camera, maar verlies hierbij niet het contact. Glimlach lichtjes en je hebt al een mooie selfie.

Daglicht
Het maakt niet uit waar je bent om een selfie te maken. Alle momenten zijn geschikt voor een zelfportret. Het enige wat je nodig hebt is daglicht. Zet die flitser uit. Daglicht, vooral het diffuus licht op een bewolkte dag is geschikt. Het voorkomt schaduwen en maakt je huid gladder. Vermijd direct daglicht en sfeerverlichting.

Zelfspot
Het maakt niet uit wat voor soort selfie je besluit te maken. Een beetje zelfspot mag. Experimenteer er dus flink op los, een spiegel is hierbij een goed hulpmiddel. Bedenk dat een serieuze selfie in de meeste gevallen toch minder geslaagd is.

Niet schamen
Schaam je niet voor het maken van een selfie. Wees trots op jezelf! Verlegenheid en schaamte verpesten namelijk een selfie.

Noodplan 

Ben je niet tevreden of lukt het niet, geen nood er zijn voldoende goede apps waarmee je je selfies kan aanpassen. Voor mijn selfies hieronder heb ik de app Prisma gebruikt. (andere goede apps zijn bijvoorbeeld instagram, pixlr, snapseed, picsarts )

(gevonden op styletoday.nl)

Heel veel succes!

Posted in: Geen categorie

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*